Kategórie
Aktuality

Otvorenie školského roka 2023/2024

Po dvoch mesiacoch prázdnin nám začal nový školský rok. 4.9.2023 sa uskutočnilo slávnostné otvorenie nového školského roka 2023/2024 na školskom dvore.

Túto akciu nám spríjemňoval svojim spevom aj hrou slovenský spevák Palo Drapák, ktorému za to aj touto cestou veľmi pekne ďakujeme.

V úvode sa nám prihovoril riaditeľ školy, ktorý privítal všetkých študentov aj rodičov a poprial všetko dobré do nového školského roka.

Udalosť bola o to slávnostnejšia, že sa ku nám prihovorila aj pani Aďa Chadimová, dcéra zakladateľky a tiež členka TOP CENTRA PODNIKATELIEK, ktorá venovala pre našich nových žiakov 5. ročníka základnej školy i 1. ročníka gymnázia, a tiež aj pedagogickým zamestnancom veľmi pekný darček. ĎAKUJEME!

Ďakujeme všetkým žiakom, rodičom aj zamestnancom za príjemne strávený čas na školskom dvore.

Zaželajme si v závere veľa úspechov, aby školský rok bol plný zaujímavých projektov, súťaží, hier, aby sme zažívali školu hrou, tešili sa zo spoločenských a športových podujatí, aby bol školský rok pestrý, veselý, plný nových objavov. Aby ste v našej škole vždy našli človeka, ktorý vás podporí, pomôže, vysvetlí vám, čo nepochopíte, podá vám pomocnú ruku.