Kategórie
Aktuality

Humans of SSG #5

V pokračovaní série rozhovorov nám niečo o sebe prezradí naša šikovná študentka a talentovaná motokárová pretekárka Laura. 😊🏎️

1. Krátke predstavenie

Volám sa Laura Bubenová, mám 12 rokov a na SSG študujem druhý rok. Od malička som milovala autá a všetko s nimi spojené. Moja cesta za snom o sedačke vo formule 1 sa začala, keď som mala 6 rokov. Aktuálne pretekám na vonkajších motokárach a zatiaľ sa mi darí. 🙂

2. Ako hodnotíš štúdium na SSG?

Na našej škole sa mi veľmi páči z viacerých dôvodov. Cením si snahu učiteľov spestriť nám vyučovanie a vysvetliť učivo. Taktiež si vážim ich otvorený prístup a podporu, aby sme sa aktívne zapájali a prispievali svojimi názormi k téme.

3. V čom má štúdium na SSG podľa teba najväčšie výhody?

Vyhovuje mi menší počet žiakov v triedach. Tým pádom sa nám môžu učitelia viacej venovať a naučíme sa viac za kratší čas. Na SSG sú zaujímavé aj netradičné doplnkové aktivity a krúžky. Máme možnosť hrať golf na krásnom ihrisku priamo v areáli školy, navštevovať muzikálový krúžok alebo krúžok diplomacie.

4. Čomu sa venuješ mimo školy?

Mimo školy pretekám na motokárach. Veľa času venujem tréningom v telocvični, na okruhoch aj doma, pripravujem sa na preteky. Momentálne jazdím v seriáli Majstrovstiev Slovenska a mojim cieľom je postup na Majstrovstvá sveta v Portugalsku.

5. Aké máš plány po skončení štúdia na SSG?

Momentálne som siedmačka a určite chcem pokračovať v štúdiu na SSG až po maturitu. Baví ma najmä matematika a jazyky.

6. Čo by si odkázala budúcim žiakom?

Budúcim žiakom by som odkázala, aby vždy boli hlavne sami sebou, nebáli sa pýtať a zapájať sa do školských aj mimoškolských aktivít. SSG je veľmi priateľská škola a môže im veľa dať.